Lisanslı Telsiz Nedir?

11-04-2022 15:03

Kullanım alanına göre birden fazla telsiz çeşidi bulunmaktadır. Profesyonel işlerde kullanılan lisanslı telsiz ve kullanım detayları hakkında merak ettiklerinizi yanıtladık.

Telsiz çeşitleri özelliklerine göre birbirinden ayrılır. İsteyen herkesin satın alabileceği telsizlerin yanında özel izin gerektiren modeller de bulunmaktadır. Bunlar lisanslı telsizlerdir. Satın almak ve kullanmak için yasal prosedürlere uygun hareket etmeniz gerekir. Bu yasal süreci sizin yerinize yönetecek telekomünikasyon firmaları ile iletişime geçebilirsiniz. Ortak Kullanımlı Telsiz Hizmeti kapsamında firmalar sizin için frekans kurulumunu yapmaktadır.

Lisanslı telsiz cihazları profesyonel telsiz olarak da bilinir. Çekim güçleri, ses kaliteleri diğer cihazlara göre çok daha yüksektir. Geniş alandaki görüşmelerde daha net bir iletişim sağlar. Hizmet aldığınız firmadan bu cihazlar için özel frekans talep etmeniz mümkündür. Cihazlarda bağlantıyı sağlayan Android işletim sistemi telefonlarda çalışmaktadır. Dilerseniz akıllı telsiz yazılımını telefonunuzda da kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.