El Telsizi Modelleri

07-06-2022 13:02

El telsizi modelleri için hoş geldiniz. El telsizleri birçok farklı model ve özellikte gelir. En iyisi ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Bazı el telsizi modelleri daha fazla menzil sunarken, diğerleri daha kısa pil ömrüne sahiptir. Bazı modellerde gizlilik kodları ve yedek piller gibi ek özellikler bulunur. İhtiyaçlarınıza uygun en fazla özelliği ve en fazla yararı sağlayan bir ürün aramanızı tavsiye ederiz. İşte en popüler telsiz modellerinden bazıları.

Vertex VX241 Lisanssız El Telsizi

Vertex telsiz serisi, en popüler el telsizi modelleri arasındandır. Verileri diğer telsizlerden daha uzun bir mesafeye iletmek için frekans atlamalı yayılı spektrum teknolojisini kullanır. Bu aralık resmi bir FCC frekans bandı değildir, ancak bir dizi sanal kanala izin verir. Bu, iki veya daha fazla birim arasında özel iletişim sağlar.

Farklı telsiz modelleri belirli özelliklere sahiptir ve farklı aktiviteler için kullanılabilir. Bazı telsizler su geçirmezdir ve diğerleri dış mekânlarda kullanılmak üzere yapılmıştır. Diğer el telsiz modelleri bir tuş takımı kilidi ile donatılmıştır ve sessiz olarak da çalıştırılabilirler. Güvenliğiniz için gelişmiş sesli mesajlaşma uygulamaları sunan bir telsiz modeli seçmelisiniz.

Bazı modellerde çoğu durumda pratik olmayan kulaklıklar bulunur. Bunun nedeni, bir elin kulaklığı tutması gerektiğinde diğer elin bas konuş düğmesini kullanmakta serbest olmasıdır. Bu, telsizinizi tek elle kontrol edemeyeceğiniz anlamına gelir. Bunun yerine, diğer elinizle bas-konuş düğmesini çalıştırmak için diğer elinizi kullanabilirsiniz. Motorola telsiz ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.