Dijital telsizler ve Mototrbo

30-10-2020 16:24
Dijital telsizler ve Mototrbo
Dijital telsizler ve Mototrbo
Leave a Comment / Genel

Motorola firması, telsiz de son teknoloji dijital telsiz cihazları ve  Mototrbo modelleriyle sorunsuz  haberleşme imkanı sunmaktadır.. Hem analog hem dijital çalışma yeteneğine sahip telsiz modelleri sayesinde mevcut bulunan cihazlarla görüşme sağlayabilirsiniz.Fakat hem dijital hem analog olan telsizler lisanlıdır ve btk dan yetki belgesi gerekmektedir. Bu belge motorolanın ve btk(bilgi teknolojileri kurumu)’nın yetkilendirdiği bayiler  tarafından yapılabilmektedir.Belirtilen cihazları kullanım için gerekli yetkiler vizyon telsiz firmamız tarafından  alınmaktadır.İzin gerektirmeyen lisanssız analog ve dijital çalışabilen telsiz motorola dp1400 modelidir.Fabrika çıkışı analog olan cihaz yazılım satın alınarak dijital olabilme özelliğine sahiptir.

Neden dijital telsiz;

Dijital telsizler, analog telsizlere oranla fiyat oranı yüksektir.Dijital telsizlerde ses karşı tarafa net ve anlaşılır gider. Analog  telsizlerin zor çektiği noktalarda dijital telsizler net çeker ve ses de herhangi bir bozulma olmaz.

Analog Telsizler;

Analog telsizlerin Görüşme mesafeleri sınırlıdır.Analog telsiz çeşitlerinin içerisinde en çok görüşme mesafesine sahip olan motorola distribütör  tarafından getirilen ve motorola garantisinde air tr446 pmr el telsizidir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.